Privacitat

L’IMMOBILIARIA ARQUITEK360. informa tot seguit de la seva política de privacitat aplicada a les dades personals. Per al compliment de la nova Llei de Protecció de Dades europea, el Reglament General de Protecció de Dades i la LOPD espanyola.
L’ús de la pàgina web no implica que l’usuari hagi de subministrar cap informació respecte a la seva identitat, no podent ser associada a un usuari concret per l’empresa. En el supòsit que es subministri dades de caràcter de personal, aquestes dades seran recollides i utilitzades d’acord amb les limitacions i els drets recollits en l’esmentada norma.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: MARC OLIVER JOLI (ARQUITEK360 nom comercial)
CIF: 47692236-B
Adreça postal: C.Corregidor Escofet 67 baixos, Lleida
Telèfon: 615.67.47.20
Correu electrònic: arquitek360@gmail.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
En ARQUITEK360 fem servir les seves dades personals per a donar resposta a les sol·licituds remeses pels nostres canals de contacte, com web, oficina, correu electrònic, telèfon, o portals immobiliaris. El tractament que farem serà únicament atendre les seves necessitades i gestionar la informarción que faciliti, mitjançant el nostre sistema de CRM intern i els nostres arxius.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment informat per donar resposta a les consultes plantejades a Arquitek360 i, el que suposa l acceptació d’aquestes condicions per part de l’interessat.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades personals no seran proporcionats a tercers excepte obligació legal o indispensable per a atendre la petició sol • licitada.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades seran conservades el temps necessari per donar resposta a les consultes, i posteriorment 60 mesos per evitar possibles errors o malentesos.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Té dret a obtenir confirmació sobre si en ARQUITEK360. També té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits, així com sol·licitar la portabilitat dels mateixos.
En determinades circumstàncies, podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Per motius relacionats amb la seva situació particular, també podrà oposar-se al tractament de les seves dades.
ARQUITEK360. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Recordeu que en tot moment podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control.

Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem han estat proporcionades directament per vostè a través de la nostra oficina, telèfon de contacte, portals immobiliaris, web o formularis de contacte.
Únicament es tractaran les dades identificatives i de contacte facilitades.

ARQUITEK360

CONTACTA

Corregidor Escofet, 67, 25005 Lleida (Balàfia)
973 10 22 86 / 694 46 00 17
info@arquitek360.com

 


FACEBOOK

Design Piqture